Ring til os nu: +37066834999

Jadeite Sauna Stones 10-15 Cm, 10kg, Chrushed

  • Produktkode:982oimj
  • Ca. levering (arbejdsdage):14-28 arbejdsdage.
  • 546.80Kr.

OBS: levering af nogle produkter kan være forsinket på dette tidspunkt, bedes du kontakte os for den nøjagtige leveringsdato for produktet, inden du afgiver ordren.

Jadeit - en stabiliserende sten med positiv energi koncentreret i mennesker : jadeit styrker nervesystemet, regulerer arterielt tryk, blødgør blodkar, forbedrer blodsammensætningen øger styrken, helbreder nyre- og urinvejssygdomme. Har stærkere jadeit gidsler.

Den kejserlige jadeitsten hyldes som den eneste halvædelsten, der er egnet til saunaer. Denne sten bade på litauisk stadig betragtes som en luksus nyhed.

Badesten jadeit betragtes for sine egenskaber. Det understreges, at den menneskelige krop er positivt behandlet og opererer fra Jadeite fornem silicasyre med bedøvende, antitoksisk og inflammationsdæmpende effekt.

Hævdede, at holdbare for jadeit kampesten eller vulkansk sten. Hvor mange sten tjener afhænger af, hvor ofte trukket bad. En simpel sten anbefales dog at skifte hvert 2.-3. år, mens jadeit bruges længere.

Men stenen kan ikke forurenes: stenen kommer ikke ind i æteriske olier eller urteinfusioner parfumeret vand (fordampningsaromaer er specielle sten bygget på eller hængte kar) og øl. Forurenet sten frisk lugt af urenhedsstenene "stædig" og ikke længere nødvendig for at opvarme cirkulerende luftrum.

Efter nogen tid stenene har brug for en overbelastning, fjern snavs, nedbrudt sten sund forandring.

Fra stenen afhænger af den metode, der anvendes til opvarmning af stenens form, størrelse og type. Metalovn opvarmer kappestenene, så stenene må ikke placeres mere end to lag på den opvarmede overflade. Stenene skal være store - en knytnævestørrelse (10-15 cm). De er gode varme op fra termisk akkumulere nok varme til at dampe.

Sten opvarmes i elektriske ovne elektriske varmeelementer anbragt i stentanken i kort afstand fra hinanden. Dette sikrer en ensartet opvarmning af stenene. Der brugte mindre sten - fra 5 til 7 cm.

Resumé:

verden kun kendt nogle få steder, som findes i det sjældne halvædelmineral, der ikke stammer fra Vulcan. De vigtigste leverandører er Burma-jadeit og Rusland;

Jadeitsten gemmer sig i en gennemsigtig grøn kerne - værdifulde, dyrebare smykker til jadeit, jadeit, så den nøjagtige oprindelige placering er hemmelig og beskyttet;

dyrt at finde årer, en kæmpe bar skæres og derefter slukkes i små stykker. De er også værdifulde og kasseres, forarbejdes og bruges i bade og saunaer;

jadeit populær i mere end 6.000 år;

jadeit helbredende kraft er mest effektiv til at bære en jadeit smykkefremstilling eller orientalsk massage med denne sten;

jadeit indeholder op til 100 gange mindre skadeligt for mennesker, tungmetaller, som findes normalt brugte stenbade;

unik klippeenergi frigivet i en række sygdomme har helbredende kræfter. Jadeite opvarmede terapeutiske egenskaber værre. Stenhældt vandbad spreder en behagelig lugt rent miljø, det bliver lettere at trække vejret.

Aprox. delivery date:
Ca. levering (arbejdsdage): 14-28 arbejdsdage.

Tags: Jadeite, Sauna, Sten, 10-15, 10 kg, Knust, SAUNA, STEN

Kunder, der har set dette, har også set

Senest købt