Ring til os nu: +37066834999

BADEKAR OG POOLS

HARVIA LEGEND STEP-IN, SHL2733

Overensstemmende med konturerne af dit spabad Tilføjelse af et sæt trin gør det også mere sikkert at komme ind og ud af dit spabad. Disse lette, men holdbare trin leveres formonteret, hvilket gør dem ..

909.34Kr.

BESKYTTELSESLÆG TIL HARVIA LEGEND HOT TUB, SHL3500

Fremskynder opvarmningen Holder vandet varmt i længere tid Beskytter dit spabad mod snavs Beskytter de indre dele af spabadet mod UV-stråling Betrækket kan også foldes på midten og har indbyggede hånd..

4,312.33Kr.

HARVIA LEGEND HOT TUB SHL3501

Mens du nyder den bløde damp i en Legend sauna, hvorfor så ikke tage en dukkert i boblebadet? Legend spabadet er nemt at vedligeholde med en stor plastpool indeni. Denne tidsbestandige model har plads..

32,811.24Kr.

Viser1 til3 af3 (1 sider)
BADEKAR OG POOLS

Der er ikke mindre kompliceret måde at opleve som en millionær end at have en jacuzzi i haven igen! Vores spabade vil få dig og dine venner og familie til at slappe af i varme bobler i komforten af din personlige have meget hurtigt. Vores spabade og spabade er nemme at installere og kræver ingen ekspertopsætning på nogen måde. Vores vedligeholdelses- og tilbehørsafdeling vil tage sig af alle dine pumper, stiger og også klare ønsker. Hvis vejret spiller bold, hvorfor nu ikke få din helt personlige soppe- eller swimmingpool til den hjemvendte have. Vi har pools og boblebade i adskillige størrelser, der passer til dit budget. Kom i noget sjovt vand med variationen!