Ring til os nu: +37066834999

Krops pleje

Rento Mint fodcreme 100 ml

Blødgørende, fugtgivende fodcreme, der let absorberes. Indeholder kølende antiseptisk eukalyptusolie. Let parfumeret. Let duft af mynte og eukalyptus. Fremstillet i Finland. Emballagestørrelse: 6,20 x..

46.85Kr.

Rento Mint fodscrub 100 ml

Denne forfriskende krat gør dine fødder silkebløde. Den indeholder pimpsten til eksfoliering og pebermynteolie for at opfriske fødderne og berolige huden. Fremstillet i Finland. Emballagestørrelse: 6,..

62.46Kr.

Rento Mint fodbad 200 ml

Et forfriskende fodbad renser og blødgør trætte fødder. Efter badet er hård hud lettere at fjerne, og din hud er mere modtagelig for fodcreme. Rensning og revitalisering. Indeholder forfriskende peber..

62.46Kr.

Rento Arctic pine kropsbalsam 400 ml

En luksuriøs og fugtgivende kropsbalsam til daglig brug. Denne lette lotion er let at påføre, føles fantastisk på huden og absorberes hurtigt. Lotionen indeholder træbærekstrakt og hyaluronsyre, som b..

85.81Kr.

Rento Blåbærbalsam 400 ml

En plejende balsam med en langvarig forfriskende og fugtgivende effekt. Indeholder jordbærekstrakt, der beskytter hår og hovedbund. Øger hårets håndterbarhed og reducerer statisk. Beskytter mod UV -st..

93.70Kr.

Rento Arctic pine conditioner 400 ml

En balsam med en langvarig forfriskende og fugtgivende effekt. Indeholder jordbærekstrakt, der beskytter hår og hovedbund. Øger hårets håndterbarhed og reducerer statisk. Beskytter mod UV -stråler. Ve..

93.70Kr.

Rento Blueberry shampoo 400 ml

En plejende shampoo med en langvarig forfriskende og fugtgivende effekt. Øger hårets håndterbarhed og reducerer statisk. Beskytter mod UV -stråler. Velegnet til alle hårtyper. Let duft af blåbær. Frem..

83.31Kr.

Rento Arctic pine shampoo 400 ml

En plejende shampoo med en langvarig forfriskende og fugtgivende effekt. Indeholder jordbærekstrakt, der beskytter hår og hovedbund. Øger hårets håndterbarhed og reducerer statisk. Beskytter mod UV -s..

83.31Kr.

Rento Artic Pine sauna sæbe 150 g

En skånsom, blødt skummende sæbe til vegetabilsk olie til alle i familien. Sæben har en dejlig jutegarn, så du kan hænge den inden for rækkevidde, når du skal vaske op. Duften indeholder unge fyrrenål..

38.96Kr.

Rento Midsummer Birch saunasæbe 150 g

En skånsom, blødt skummende sæbe til vegetabilsk olie til alle i familien. Sæben har en dejlig jutegarn, så du kan hænge den inden for rækkevidde, når du skal vaske op. Med en let duft af tidlig somme..

38.96Kr.

Rento Tar saunasæbe 150 g

En skånsom, blødt skummende sæbe til vegetabilsk olie til alle i familien. Sæben har en dejlig jutegarn, så du kan hænge den inden for rækkevidde, når du skal vaske op. Med duften af en sommerhusmole,..

31.23Kr.

Rento Birch håndvask 400 ml

En blid og forfriskende håndsæbe til hyppig håndvask. Indeholder fugtgivende aloe vera. Med en let duft af forsommergrønhed og birkeblade. Emballagestørrelse: 6,20 x 6,20 x 18,00 cm. En blid og forfri..

67.93Kr.

Rento Blueberry håndvask 400 ml

En blid og forfriskende håndsæbe til hyppig håndvask. Indeholder fugtgivende aloe vera. Let duft af vilde blåbær. Fremstillet i Finland. Emballagestørrelse: 6,20 x 6,20 x 18,00 cm. En blid og forfris..

62.46Kr.

Rento Arctic pine håndvask 400 ml

En blid og forfriskende håndsæbe til hyppig håndvask. Indeholder fugtgivende aloe vera og cloudberry ekstrakt, som tilsammen både beskytter og balancerer huden. Duften indeholder unge fyrrenåle, harpi..

62.46Kr.

Rento Birch kropsvask 400 ml

En mild showergel med let skum, der passer til hele familien. Renser og frisker huden forsigtigt op. Med en let duft af forsommergrønhed og birkeblade. Fremstillet i Finland. Emballagestørrelse: 6,50..

60.75Kr.

Viser1 til15 af51 (4 sider)
Krops pleje