Trustpilot
Ring til os nu: +37066834999

leverings information

VI LEVERER VERDENVIDEN!

VORES VIRKSOMHEDS HOVEDPRIORITET - DE TOPKVALITETSPRODUKTER LEVERET TIL KUNDER I DEN VALGTE STED.

VI LEVERER VARER TIL ALLE LANDE I VERDEN, HVIS DU IKKE KAN FINDE LANDET ELLER BYEN, HVOR DU VIL SENDE DET KØBTE PRODUKT, KAN DU KONTAKTE OSS AF E -MAIL INFO@KOPADEALS.COM ELLER RING AF KONTAKT TELEFON, LEVERINGSOMKOSTNINGER BLIVER BEREGNET INDIVIDUELT.

DER ER ALTID en mulighed for at levere til ethvert sted i verden.

LEVERINGSTID - FRA 14 TIL 30 ARBEJDSDAGE. I NOGLE SÆGER KAN DET VÆRE LÆNGERE, MEN DET HENVISES TIL EN SPECIFIK LEVERINGSTID. ORDREN STARTES, NÅR BETALINGEN MODTAGES.

HVIS LEVERING AF VARER ER FORSINKET, LAD OS VIDE.

HJEM LEVERINGSPRISER

FORSENDELSESOMKOSTNINGER BEREGNES AF KØRSELSERVICE FLADPRISER OVER EUROPA.

FØR LEVERING AF VARER RINGER KURIEREN DIG MED TELEFON FOR AT LÆNGE EN GODKENDELIG LEVERINGSTID (ARBEJDSDAGE 8:00 til 17:00).

LADINGSBETINGELSER

PUNKTER, DER ER OP TIL 31 KG, VÆRET KØRET AF EN KØRER TIL DIN DØR UDEN YDERLIGERE AFGIFT, HVIS VÆGTEN PÅ VÆGGET ER OVER 31 KG. ELLER PUNKTET ER AF STØRRE DIMENSIONER, KURIERENS SERVICEPERSONAL KAN KRÆVE AT BETALE EKSTRA AFGIFTER, OG DU SKAL HA MULIGHEDEN FOR AT LADE LADEN SELV.

VIGTIG! FORSENDELSESOMKOSTNINGER ER IKKE INKLUDERET I VARENES PRIS.

FORSENDELSESPRIS TILFØJES I DIN VOGN.

ACCEPTERER VARERNE

VED AT ACCEPTERE LEVERING AF VARERNE, KONTROLLER EMBALLAGET, FORSIKR dig om, at emballagen er ubeskadiget. HVIS DER ER EN MISTÆND OM AT EMBALLAGEN ER SKADET, DEFORMERET, SKAL IKKE UNDERSKRIVES ET DOKUMENTER FOR FRAKTEN OG VENDE PAKNINGEN TIL KØRSELEN. Hvis emballagen er i god stand, skal du underskrive fakturaen eller overførselsdokumentet. DET UNDERSKRIVEDE DOKUMENT ER BEVIS FOR, AT VARERNE ER LEVERET I GODT TILSTAND.

VENDE TILBAGE

HVIS KØBEREN NEGER AT ACCEPTERE DE VARER, DER BLEV LEVERET I GODT TILSTAND, SKAL han dække de gendannende omkostninger.

HVIS DU HAR FORSLAG ELLER KOMMENTARER VEDRØRENDE LEVERING AF TJENESTER - KONTAKT OS MED E -MAIL ELLER TELEFON.