Trustpilot
Ring til os nu: +37066834999

Elektriske komfurer er nødvendige til saunaen

Elektriske komfurer er nødvendige til saunaen

Elektriske saunaovne er det perfekte valg ikke kun til saunaer selv, men også til huse og gårde. De er praktiske, nemme at installere og kræver ikke særlig ventilation. En vigtig fordel er, at de sparer energi og er miljøvenlige.

Sauna elektriske komfurer er meget forskellige. Så du skal vælge i henhold til parametrene for din sauna, selvfølgelig, og personlige forventninger.

Valg af el-komfur 

Når du vælger elektriske komfurer, er det nødvendigt at være så meget opmærksom som muligt på deres parametre. Sørg også for at være interesseret i innovation. Ofte vil moderne komfurer, som alt andet saunaudstyr, være dyrere, men fordelen er, at deres muligheder er meget større, så du samtidig bliver glad og får en bedre badeoplevelse.

● Saunaens størrelse. Brændeovnen skal være kraftig nok til at opvarme din sauna. Køb aldrig en ovn med lav effekt. Du vil helt sikkert fortryde det. Det er allerede bedre at købe en mere kraftfuld, som ser ud til at have en "strømreserve".

● Ønsket temperatur. Nogle ovne kan nå højere temperaturer end andre. Igen, selvom det ser ud til at nå meget høje temperaturer, er det bedre også at have en reserve.

● Funktioner. Nogle ovne har yderligere funktioner såsom en integreret dampgenerator eller en fjernbetjening. Mere innovative brændeovne er dyrere, men de kan sikre, at brugen af ​​brændeovnen bliver enklere, mere bekvem og samtidig med flere muligheder.

● Pris. Priserne på elektriske saunaovne kan variere fra flere hundrede til flere tusinde euro. Du kan spare ved at følge kampagner.


Du kan finde elektriske komfurer her.

Brug af el-komfur

Det er meget nemt at bruge elektriske ovne. De arbejder for sig selv. Nøglen er minimal vedligeholdelse, der sikrer, at din brændeovn fungerer perfekt.

● Læs ovnens betjeningsvejledning, inden den tages i brug første gang. Heri præsenterer producenten i detaljer de vigtigste typer brug af ovnen, muligheder og andre parametre, som du bør kende.

● Sørg for, at ovnen er tilsluttet den korrekte stikkontakt. Sørg for, at de elektriske ledninger i saunaen er af god kvalitet.

● Hæld ikke vand på varme sten. Du bør under ingen omstændigheder gøre dette, når el-komfuret er i nærheden.

● Rengør ovnen og stenene regelmæssigt. Hverken udstyr eller sten er krævende. For at bevare funktionaliteten skal du dog rengøre den regelmæssigt. Almindeligt vand er også perfekt til dette. Det er selvfølgelig muligt at købe kemi tilpasset til dette formål.

● Brug ikke ovnen, hvis den er beskadiget. Mange defekter kan rettes, så kig efter en handyman, ikke en ny brændeovn.

Bemærkelsesværdige modeller

Vi vil diskutere flere modeller af elektriske komfurer, der virkelig er opmærksomhedsværdige og anerkendt af kunderne som en af ​​de bedste.ELEKTRISK BADESOVN NARVI NS 


Elektrisk saunaovn - Tulikivi Huurre. Kombinationen af ​​farver og design er perfekt til både mørke og lyse saunainteriører. Den store mængde sten afgiver en lang, fugtig og blid varme. Beskyttelsesafstande gør, at brændeovnen kan installeres i senge, og dermed udvides installationsmulighederne i saunarummet.

Elektrisk saunavarmer HELO HIMALAYA BWT ELITE GRATIS. Den nye saunaovn gemmer på en vandtank med den geniale BWT-teknologi, som befugter saunakabinen, mens brændeovnen varmer saunaen op. Når du kommer på solsengene, er luften derfor allerede behageligt fugtig, og du mærker rig varme på din hud.

Elektrisk saunaovn MONDEX KYMI M. Det er en væghængt ovn med klare linjer. Den stilfulde perforerede stålskal og 30 kg sten giver enhver saunabruger mulighed for at bade på en række forskellige måder fra tæer til loft.

En pålidelig el-komfur kan forbedre din saunaoplevelse markant. Spar ikke til hende. Både i valg af tid og ved køb af penge. Et godt komfur holder meget længe, ​​så det kan betale sig fuldt ud.