Trustpilot
Ring til os nu: +37066834999

Tilbehør til saunaer: hvad har du brug for?

Tilbehør til saunaer: hvad har du brug for?

Vil du have mest muligt ud af saunaen og kun føle de bedste oplevelser, mens du er i den? Så skal du være opmærksom på detaljerne. Selvfølgelig er en korrekt udstyret sauna essensen, men hvis små detaljer er koordineret i den, kan du bruge saunaen maksimalt

Tilbehør til saunaer er ikke kun beregnet til skønhed, men også til at forbedre funktionaliteten. Hvad har din sauna ellers brug for?

Sauna sten

Saunastenene lægges på komfuret og varmes op. De genererer damp, når der hældes vand på dem. Der findes forskellige typer saunasten: granit, skifer og basalt. Det er rigtigt, at stenene ikke kun er beregnet til at give badeprocessen mere funktionalitet, men også tiltrækningskraft. Selvom stenene ikke bliver brugt meget under "tilberedningen" af damp, vil det pynte saunaen - rigtig meget. For mange er det en af ​​saunaens vigtigste udsmykninger, som synes at give mening til de ritualer, der udføres her.

Skåle

SAWO SAUNA LADLE 68M, CEDERTRÆSkåle bruges til at hælde vand på saunastenene og skabe damp. Skåle er ofte lavet af træ eller plastik. Det kan være en god gave til et bad. Vælg graverede øser eller få almindelige og graver dem med ord, der kun vil være meningsfulde for modtageren.

Helvedesild

Vatpinde bruges til at slå og massere kroppen i saunaen. De er ofte lavet af birkegrene eller eukalyptusblade. Igen er dette ikke kun en funktionel, endda nødvendig egenskab ved saunaen, men også en smagfuld dekoration. Nogle køber helvedesild ikke kun til at piske, men også til at hænge på væggen. Du kan blødgøre helvedesilden i æteriske olier, som vil udsende en behagelig aroma fra varmen.

Sauna hatte

Saunahatte bæres på hovedet for at beskytte håret og hovedbunden mod varmen. Dette er en af ​​de vigtigste egenskaber under badning. Nogle bærer det kun for skønheds skyld, men den langt vigtigere fordel er beskyttelse. De er ofte lavet af uld eller filt.

Sauna termometre

Saunatermometre bruges til at måle temperaturen i saunaen. Det er vigtigt at sikre sig, at temperaturen i saunaen er sikker. Vælg dem, der ikke kun viser intensiteten af ​​varmen, men også dekorerer miljøet. Selv flere termometre kan kombineres, når du skaber indretning.

Timeglas

Timeglas bruges til at holde styr på tiden i saunaen. Mest almindeligt brugt er 15 eller 30 minutter. Det er kendt, at tiden kan måles med mange forskellige enheder. Dette kan få en til at undre sig over, hvorfor en så gammel beregningsmetode er valgt. Netop fordi det er arkaisk. Og hvor er den mest smagfulde præsentation af uret. Med det bliver miljøet meget mere magisk. Igen kan dette være en god gave til enSAND TIMER TIL SAUNA - SAUFLEX SORT badende.

Sauna belysning

Saunabelysning bruges til at skabe stemningen i rummet. Det er vigtigt at vælge en belysning, der hverken er for lys eller for mørk. Neutralitet, enkelhed og hygge søges normalt i saunaen. Det er skabt af korrekt udvalgt, ikke for lys og aggressiv belysning.

Sauna handsker

Vi tilbyder specielle saunahandsker til at beskytte dine hænder. De er lavet af filt, som sidder fint mod huden. Det varmer dem ikke kun, men fugter dem også.

Skænkebaljer

Spabade og kar er lavet af naturlige materialer, der pynter og giver komfort og samtidig giver mulighed for at køle af efter varm damp ved at hælde køligere vand på dig selv. En sådan kontrast er meget nyttig for den menneskelige krop, den styrker immunsystemet.

Tilbehør til saunaer kan købes til dig selv eller som gave. Som en gave er det det perfekte tegn til en elsket, at de er velkendte. Det meste af tiden er der ingen bedre gave til en saunaentusiast end en, der er relateret til saunaen. Og tro mig – saunaen tiltrækker dig, og du giver normalt ikke slip.