Ring til os nu: +37066834999

Krops pleje

Rento Mint fodcreme 100 ml

Blødgørende, fugtgivende fodcreme, der let absorberes. Indeholder kølende antiseptisk eukalyptusolie. Let parfumeret. Let duft af mynte og eukalyptus. Fremstillet i Finland. Emballagestørrelse: 6,20 x..

46.87Kr.

Rento Mint fodscrub 100 ml

Denne forfriskende krat gør dine fødder silkebløde. Den indeholder pimpsten til eksfoliering og pebermynteolie for at opfriske fødderne og berolige huden. Fremstillet i Finland. Emballagestørrelse: 6,..

48.44Kr.

Rento Mint fodbad 200 ml

Et forfriskende fodbad renser og blødgør trætte fødder. Efter badet er hård hud lettere at fjerne, og din hud er mere modtagelig for fodcreme. Rensning og revitalisering. Indeholder forfriskende peber..

62.50Kr.

Rento Blueberry body scrub 150 ml

En effektiv fugtgivende og foryngende eksfolierende creme body scrub, der får din hud til at gløde. Indeholder antioxidant blåbærekstrakt til beskyttelse af huden samt nærende mandelolie. Dens eksfoli..

70.31Kr.

Rento Arctic pine body scrub 150 ml

En effektiv fugtgivende og foryngende eksfolierende creme body scrub, der får din hud til at gløde. Indeholder fugtgivende og beroligende træbærekstrakt samt nærende mandelolie. Dens eksfolierende gra..

70.31Kr.

Rento Birch sauna honning 150 ml

En nærende, nærende saunahonning til hele kroppen. Honningen virker til at blødgøre og tydeliggøre huden. Beroligende ekstrakt af birkebark bevarer hudens fugtbalance. Med en let duft af forsommergrøn..

67.73Kr.

Rento Blåbær sauna honning 150 ml

Let at bruge nærende saunahonning til hele kroppen. Massér ind i ren hud og lad det absorbere i den beroligende saunavarme. Skyl med varmt vand. Honningen virker til at blødgøre og tydeliggøre huden. ..

67.73Kr.

Rento Arctic pine sauna honning 150 ml

En nærende, nærende saunahonning til hele kroppen. Massér ind i ren hud og lad det absorbere i den beroligende saunavarme. Skyl med varmt vand. Honningen virker til at blødgøre og tydeliggøre huden. D..

67.73Kr.

Rento Blueberry body balm 50 ml

Rento Blueberry Body balm er en let lotion, der er let at påføre, føles behagelig på huden og absorberes hurtigt. Denne finske lotion indeholder blåbærekstrakt og hyaluronsyre, som plejer og fugter hu..

31.25Kr.

Rento Arctic pine kropsbalsam 50 ml

ARCTIC PINE En fugtgivende kropsbalsam til daglig brug. Den lette lotion er let at påføre, føles behagelig på huden og absorberes hurtigt. Lotionen indeholder træbærekstrakt og hyaluronsyre, som pleje..

31.25Kr.

Rento Arctic pine kropsbalsam 400 ml

En luksuriøs og fugtgivende kropsbalsam til daglig brug. Denne lette lotion er let at påføre, føles fantastisk på huden og absorberes hurtigt. Lotionen indeholder træbærekstrakt og hyaluronsyre, som b..

85.86Kr.

Rento Arctic Pine Peat Mask 100 ml

ARCTIC PINE En crememaske med naturlig finsk tørv, der renser, nærer og balancerer huden. Spredes let og skylles ubesværet væk. Indeholder lyse trædufte. Vegansk. Fremstillet i Finland. Produktstørre..

62.50Kr.

Rento Blåbærbalsam 50 ml

En balsam med en langvarig forfriskende og fugtgivende effekt. Øger hårets håndterbarhed og reducerer statisk. Beskytter mod UV -stråler. Velegnet til alle hårtyper. Let duft af blåbær. Emballagestørr..

31.25Kr.

Rento Blåbærbalsam 400 ml

En plejende balsam med en langvarig forfriskende og fugtgivende effekt. Indeholder jordbærekstrakt, der beskytter hår og hovedbund. Øger hårets håndterbarhed og reducerer statisk. Beskytter mod UV -st..

93.75Kr.

Rento Arctic pine conditioner 50 ml

ARCTIC PINE En balsam med en langvarig forfriskende og fugtgivende effekt. Indeholder jordbærekstrakt, der beskytter hår og hovedbund. Øger hårets håndterbarhed og reducerer statisk. Beskytter mod UV ..

31.25Kr.

Viser1 til15 af66 (5 sider)
Krops pleje